Deník.cz 30. 3. 2024 1 Moli dají potravinám navždy pokoj: Stačí přilepit pod víčko dózy známé koření S prvními jarními dny se do našich kuchyní vrací i nechvalný obyvatel spíží – potravinový mol.…
Deník.cz 26. 3. 2024 Také máte předsudky ze školní jídelny? Polévka, kterou někteří zbytečně zavrhli Květáková polévka je chutné jídlo, které je navíc prospěšné našemu zdraví. Jak udělat opravdu…
Deník.cz 2. 4. 2023 5 Jak si pročistit střeva a zhubnout? Pomůže i čaj z koření, které má každý doma Zima je obdobím, kdy si tělo žádá vydatnou stravu, a proto někteří lidé na jaře cítí potřebu…
Deník.cz 17. 2. 2023 6 Čočka na kyselo není kaviár. Pár vychytávek ji ale povýší na pochoutku Čočka na kyselo není jídlo, nad nímž by strávníci upadali do vytržení. Ale pokud kuchař věnuje…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 26. 11. 2022 Oběd jako od šéfkuchaře. Příprava pečeného telecího krku vyžaduje trpělivost Na přípravu tohoto jídla budete potřebovat trochu více času i peněz. Uvidíte ale, že výsledek…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 22. 9. 2022 Recept na kuře na paprice: Vykouzlete jídlo, které znaly už naše prababičky Kuře na paprice patří k oblíbeným rodinným receptům. Není proto divu, že nechybí ani v jídelníčku…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 25. 2. 2022 Recept nejen pro chlapy: Guláš s bramboráčky Aby byl hovězí guláš skvělý, musí být cibulový základ vážně tmavý.
Deník.cz 22. 2. 2022 Zabijačkové recepty moc zdravé nejsou, o to lépe ale chutnají Proč si jednou za čas nedopřát pochoutky, nad kterými se vám budou sbíhat sliny a po kterých si…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 5. 12. 2021 Krémová bramboračka s liškami. Recept, který zahřeje a nasytí Vypadá skvěle, ještě lépe chutná. Vyzkoušejte polévku, která nasytí a v chladném období i vnitřně…