KDY: 6.10. 18:00
KDE: Stadion Střelnice 
ZA KOLIK: 105,-

Vstupenky na utkání proti Slavii Praha jsou v prodeji již bezmála dva týdny. Přesto spousta fanoušků nechává nákup vstupenek na poslední chvíli. Tím se budou před utkáním blokovat pokladny a budou zbytečně velké fronty u vstupů na Stadion Střelnice. Pokud tomuto všemu chcete předejít, pořiďte si vstupenku v předprodeji buď online nebo přímo na stadionu, či Eurocentru v Jablonci nad Nisou!

Pro fanoušky Slavie Praha, kteří mají vyčleněnou tribunu C - JIH za brankou, jsou vstupenky v prodeji také přímo v Edenu. Čím více vstupenek koupíte v předprodeji, tím lépe uděláte pro svůj komfortní vstup na stadion.

Nenechávejte na poslední chvíli ani příchod na stadion. Brány Střelnice se otevřou 1,5 hodiny před výkopem, tedy v 16:30 hodin. Využijte tento čas před zápasem k návštěvě našeho fanshopu nebo stánků s občerstvením a nalaďte se před zápasem do správné atmosféry. Čeká nás souboj s nejlepším týmem současnosti v České republice! Čím dříve na stadion Střelnice přijdete, tím pohodlnější bude vstup na utkání!