Zkuste si alespoň ráno najít chvíli času nejen pro sebe. Se zajímavou nabídkou teď přišel jablonecký hotel Merkur a agentura Ilmar.

„Oslovujeme podnikatele a zveme je na setkání při snídani. Chceme se věnovat v naší činnosti hlavně drobným a středním podnikatelům a výrobcům kteří to určitě nemají jednoduché," uvedla z vlastních zkušeností Ilona Křivancová.

Agentura si vybrala hotel Merkur, kde ve stanovených termínech nabídnout podnikatelské snídaně. A při nich se mohou účastníci domluvit na kontraktech, spolupráci nebo si předat další informace.

„Chceme zajistit takovou exkluzivitu, že při snídani zájemci také svůj obor ostatním představí. V ten moment bude z oboru sám. A v další si pak on už může pozvat další hosty, ovšem z jiného oboru. To proto, aby ten, kdo přišel, si odnesl co nejvíce zajímavých a různorodých informací," dodala Ilona Křivancová.

A proč zrovna snídaně? Pracovnice agentury se nad časem dlouho zamýšlely. Bylo jim jasné, že je potřeba pozvat podnikatele dřív, než nastartují svůj celodenní pracovní maraton.

„Kdybychom zvolily třeba večeře, mohlo by se stát, že už na večer mají lidé svůj program. A mohou také už být po celodenním shonu unavení," řekla druhá zástupkyně agentury Martina Hanušová.

Snídaně pro podnikatele se v hotelu Merkur rozeběhnou už v polovině května. „Budou připravené formou švédského stolu, aby hosté měli v nabídce slané i sladké. Připravené pro ně budou ve stanovených dnech od sedmi do devíti hodin," informoval Marek Hrečín, vedoucí provozu hotelu Merkur.

Agentura nabídne možnost členství v klubu podnikatelů, kteří budou mít o snídaně zájem a pro ty má samozřejmě připravené i bonusy.

Ve světě už podobné podnikatelské snídaně fungují. V Jablonci se agentura Ilmar na první hosty už těší.