Kam na čarodějnice?

SOBOTA 29. DUBNA

Jablonec n. N. Pasecké předčarodějnice. Zábavné odpoledne, atrakce pro děti a nejen pro ně v Jabloneckých Pasekách na hřišti od 16 hodin. Volba Pasecké miss a vícemiss čarodejnice 2017; ukázka vyproštění z havarovaného vozidla a ukázka hašení pěnou; od 18 hodin bude Vám hrát kapela FUK; v 19 hodin lampiónový průvod od vlakové zastávky v Pasekách na hřiště; v 21 hodin ohňostroj.

NEDĚLE 30. DUBNA

Jablonec n. N. Středisko volného času Vikýř pořádá v neděli od 16 hodin tradiční pálení čarodějnic u přehrady, soutěže i buřty. Ve 21.00 vyjde průvod s mažoretkami Jablonecká jablíčka a bubeníky Barrel Battery od Rybářské bašty směrem k hrázi. Od 21.25 odpálí ohňostroj z hráze a pontonu.

Malý Rohozec Rohozecký okrašlovací spolek a Osadní výbor Malý Rohozec, Mokřiny a Vazovec srdečně zvou všechny malé i velké z blízkého i dalekého okolí na tradiční pálení čarodějnic. Akce se uskuteční na tradičním místě na Malém Rohozci v lokalitě „Na Pískách".

Železný Brod Zpátky v čase aneb čarodějnice trochu jinak. Vracet se budeme přibližně o 110 let zpět. Těšit se můžete nejen na hry po staru, které povedou Památkovou rezervací Trávníky, ale také na spoustu zajímavých aktivit přímo na Bělišti v Železném Brodě. A to od 15 hodin.

Hasičské hřiště. Zapálení vatry a upálení neposlušných čarodějnic ve 20 hodin. Ve 20.15 vystoupení skupiny Pranýř s ukázkou šermířských dovedností a následovat bude ukázka tanců našich neupálených čarodějnic. Ohnivá show vypukne ve 21 hodin.

Bzí T.J. Sokol Bzí a SDH Bzí zvou na tradiční akci. Ve 20.30 hodin odchod lampionového průvodu od sokolovny směr lesní hřiště, zde podpálení vatry a upálení všech čarodějnic.

Jilemnice Hřiště Kuvajt u restaurace Grand ozvučí Láďa Pacák a připraveny jsou čarodějnice a vatra. Od 19 hodin.

Tanvald Tradiční pálení čarodějnic na hřišti Honvart, a to v neděli 30. dubna. Tzv. Filipojakubská noc odstartuje v 18:30 u MDC Maják lampionovým průvodem. Zapálení ve 20:30 hod.

Nebude chybět ani ohňostroj a po celou dobu konání akce je zajištěný i hudební doprovod. Zajišťují hasiči z Horního Tanvaldu. Stánky na hřišti Honvart budou v provozu od 16 hod.

Smržovka V areálu Parkhotelu s průvodem z náměstí a s diskotékou pod širým nebem. 18:00 zahájení programu na Parkhotelu; 19:00 vychází lampionový průvod od radnice; 19:30 hudba k poslechu Diskotéka DJ Michal Tůma; 20:00 zapálení vatry; 20:30 hudba k poslechu i tanci.

Josefův Důl Pálení čarodějnic prostory u Obecního úřadu 19.30 sraz čarodějnic před centrem AURA a odlet od centra směr letu na plac pod obecním úřadem, kde bude pokračovat rej; 20.00 vyhodnocení masek… dále volná zábava a živá hudba. Po setmění zapálení vatry a ohňostroj. Občerstvení zajištěno.

Liberec U arény v libereckém Sport parku opět zaplane oheň. Připraven celodenní program. Již od 10 hodin startuje čarodějnická pouť.