V úterý 16. 6. se v tanvaldské sportovní hale postavili na stupně vítězů 3 nejlepší závodníci a závodnice v každé kategorii. A tady jsou jména vítězů:

Kategorie benjamínci 2016: Nývlt Radomír, Novotná Martina, kategorie 2015: Mikuš David, Vokřínková Anežka, kategorie 2014: Fejfar Jiří, Bémová Tereza, kategorie 2013: Friedrich Vilém, Kolářová Barbora, kategorie 1. třída: Polák Štěpán, Sovová Adéla, kategorie 2. třída: Horák Erik, Dokulilová Karolína, kategorie 3. třída: Šolc Josef, Bervicová Veronika, kategorie 4. třída: Balaš Pavel, Harcubová Magdalena, kategorie 5. třída: Sova Ondřej, Raisová Natálie

Moderní vodojem v Turnově.
V sobotu otevřou v Turnově věžový vodojem. Bude den otevřených dveří

„Všem vítězům, ale i všem účastníkům Poháru běžce Tanvaldu gratulujeme a děkujeme za účast na závodech. Děkujeme všem, kteří seriál závodů PBT podporují : Fa Titan-Multiplast, Maškovo pekařství, fa 4 Soft, Město Tanvald, děkujeme organizátorům: ZŠ Tanvald, Sportovní, SVČ Tanvald, TJ Tanvald a veliké díky patří zejména všem rodičům, pedagogům, trenérům, kteří děti ve sportování a účasti na závodech podporují,“ uvedla za pořadatele Jana Tůmová a dodala, že se již nyní těší na další ročník a na přespolní běh, který se bude konat opět v Tanvaldu v září.