Pozor, odbor pro zbraně bude z technických důvodů uzavřen

Jablonec n. N., Liberec – Z technických důvodů bude v pondělí 14. května zrušen úřední den na odboru služby pro zbraně a bezpečnostní materiál, a to na všech pracovištích v působnosti Krajského ředitelství policie Libereckého kraje. Tedy i v Jablonci, kde byl po šesti letech odbor pro zbraně otevřen v září loňského roku.

Ukliďme Česko - Jablonec n. N.
Celorepubliková akce Ukliďme Česko pokračuje i v květnu

Mladého recidivistu tentokrát okouzlily čokolády

Jablonec n. N. – V sobotu chvíli po půl jedenácté v prodejně Albert v obchodním domě Central v Jablonci odcizil dvaadvacetiletý mladík devatenáct kusů čokolád za 1.898,- korun a prošel s nimi přes pokladny bez zaplacení, přičemž byl přistižen pracovníkem ostrahy prodejny. Protože byl v nedávné době za podobný čin hned třikrát odsouzen, hrozí mu nyní až tři roky vězení.

Jizerské hory. Ilustrační snímek.
Máte fotografii nebo amatérské video z Jizerských hor?

Ukradli auto, po pár metrech jízdy havarovali

Jablonec n. N. – V pátek v Jablonci v ulici Petra Bezruče rozbili dva muži ve věku třiatřicet a dvaačtyřicet let okno u zaparkovaného VW Golf, do kterého vnikli a poškodili spínací skříňku. „S vozem se poté rozjeli, ale po několika metrech narazili do zaparkované Škody Fabia. Pak ještě stačili vytrhnout a odcizit autorádio,“ popsala policejní mluvčí Dagmar Sochorová. Při tom však byli zadrženi jabloneckými strážníky a předáni policistům. Podezřelí způsobili škodu za 12 tisíc korun. Oběma hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. 

Peníze. Ilustrační foto.
Jablonec ve svých objektech ušetřil na vytápění

Místo vězení se motal u hasičárny

Jablonec n. N. – V neděli v podvečer si policisté všimli hledaného muže, který se pohyboval v ulici Palackého v blízkosti stanoviště profesionálních hasičů. Šestatřicetiletý muž byl převezen a předán do Vazební věznice v Liberci.