Čtyřlístek zlodějů mlsal čokoládu, ale nikdo z nich útratu neplatil

Muži, který společně s dalšími třemi osobami kradl v prodejně Albert, policisté minulou středu sdělili podezření z krádeže. Nejde u něj o první prohřešek. Během posledních tří let jej za totéž liberecký tribunál odsoudil. V polovině května 49letý muž spolu s dalšími pronesli přes pokladny bez zaplacení drogistické zboží a čokolády za celkem dva tisíce dvě stě korun. Pro ostatní zloděje to znamená jen přestupek, který budou řešit úředníci na jabloneckém magistrátu.

Nejen otcové neplatí alimenty na své děti, jsou takové i matky

Ženě, která od listopadu 2009 neplatí výživné synovi, policisté sdělili podezření ze spáchání trestného činu zanedbání povinné výživy. Vysokou částku dluží svému potomkovi 28letá žena, které výživné stanovil Okresní soud v Liberci. Do současné doby dluží částku 45 000 korun. Může za to dostat trest odnětí svobody až na dva roky.

Nedával pozor, v autě telefonoval

Kvůli telefonování za volantem jsou od čtvrtka nabouraná tři auta. V ulici 5. května řidič se Škodou Felicia jedoucí ve směru na Lučany nestihl reagovat na změnu rychlosti kolony a narazil do Peugeotu 207 jedoucího před ním, a to bylo navíc odhozeno vpřed na další vůz Mitsubishi Pajero Montero. Škoda za 35 000 korun.