Staň se ILMA STAR a získej hlavní roli v muzikálu a školné v Muzikálové škole.

První Muzikálová škola v Liberci a ILMA AGENCY s.r.o. vyhlašují soutěž talentů. Soutěžit se bude ve třech disciplínách a to zpěv, tanec a přednes a také v kombinaci těchto disciplín Grand prix. „Vítězové získají některé z hlavních rolí v připravovaném muzikálu a vítěž Grand prix také školné v muzikálové škole. Do soutěže se mohou přihlásit všechny talentované děti ve věku 6 až 14 let," Ilona Šulcová, ředitelka turnovské TaPŠ ILMA.

Vybrat si mohou libovolnou skladbu i styl, všechna vystoupení ale musí spojovat stejné téma „Z pohádky do pohádky".

Muzikálová škola je nový projekt v Liberci. Otevřeno má od října 2015 a sídlí v libereckém klubu Bedna. Škola nabízí lekce zaměřené na muzikálové techniky, herectví, přednes, vokál, pohybovou a taneční průpravu. „Při lekcích si děti začnou osvojovat muzikálové techniky," dodala Markéta Franicová ze společnosti ILMA AGENCY. Lekce povedou zkušení lektoři ve svém oboru, školu i nastudování muzikálu zaštiťuje Taneční a pohybová škola ILMA ve spolupráci s ILMA spolkem a ILMA AGENCY.

Právě je otevřen kurz pro děti ve věku od 6 do 14 let. Muzikálová škola začíná jako přípravka pro projekt Zlatovláska, který se bude připravovat na jaro 2016. Výuku zajišťují zkušení lektoři. Pro tanec a pohybovou výchovu je to Ilona Šulcová, ředitelka Taneční a pohybové školy ILMA, zpěv vyučují učitelky zpěvu a zpěvačky z libereckého BigOBandu, přednes a herectví Markéta Schwarcová, režisérka divadelního spolku Jelen za oponou a moderátorka rádia Kiss Delta.

Důležité informace na závěr. Přihlášky je nutné odeslat do 8. 1. 2016. Ke stažení jsou na stránkách ILMA AGENCY. Semifinále a finále soutěže proběhne v lednu a únoru 2016 v libereckém Bedna klubu a bude přístupné veřejnosti.