Stačí odpovědět do čtvrtka 28. června na soutěžní otázku a tři šťastlivci získají dvě vstupenky na festival plný skvělé hudby. Otázka zní: Po kolikáté se koná festival v JBC bikepark na Dobré Vodě? Správné odpovědi pošlete na: lenka.brabencova@denik.cz.

JBC Fest na Dobré Vodě v Jablonci nad Nisou láká tisíce návštěvníků.
Blíží se další ročník JBC Festu. Očekávají se tisíce návštěvníků

I Letos JBC FEST proběhne na dvou stagích a přivítá více než 20 interpretů. V pátek 29. června otevře své brány již v 15 hodin a těšit se můžete na kapely, jakými jsou třeba Krucipüsk, bavič Xavier Baumaxa, punková klasika Plexis nebo například taneční dechovka s balkánskými prvky Circus Problem, která vás nenechá vydechnout, a další. O den později roztančí návštěvníky electroswing v podání Mydy Rabycad, skáčkoví Fast Food Orchestra nebo třeba v Jablonci velmi oblíbená formace se svítícími botami a superhrdinskými obleky Super Hero Killers.

Druhý ročník JBC Festu se tentokrát konal v areálu na Dobré Vodě v Jablonci nad Nisou.
OBRAZEM: Ohlédnutí za JBC Festem

Po oba dny k tanci i poslechu po doznění posledních kapel zahrají Djs. Zvěsti z jizerských luhů a hájů navíc říkají, že i letos se na festivalu objeví miláček publika jelen Evžen, aby si užil parádní atmosféru JBC FESTu.