Snažíš se poctivě trénovat, jsi silnější a silnější, ale pořád nelezeš vyšší čísla? Nebo bys chtěl začít trénovat, a nevíš, jak začít? Trápí tě pravidelné bolesti a vracející se zranění? Nebo chceš vědět, jak ušetřit energii při lezení nebo zlepšit svou flexibilitu? Na všechny tyto otázky budeme hledat odpovědi v přednášce Kuby Novotného v Jablonci na stěně v neděli 7. dubna. Kuba vám zdarma předvede dvě ukázkové hodiny svého workshopu.

„Bude to malá ochutnávka naší spolupráce s tímto sympaťákem, který spolupracuje např. i s Adamem Ondrou,“ řekli zástupci Makak arény. Vstupné na tuto akci se neplatí.

V Makak aréně si můžete zalézt po více než 2000 metrech čtverečních lezeckých stěn, 90 výstupových liniích a 180 cestách. V zadní části haly naleznete boulderingovou stěnu o rozměrech 230 m2 a nad ní se nachází slavný moonboard a spousta campus profilů.

V malém sále jabloneckého Eurocentra proběhlo setkání vedení města s občany Jablonce.
FOTO: Vedení Jablonce se v úterý začalo setkávat s občany

Pro děti jsou zde připraveny dětské profily s top rope jištěním a spoustou chytů pro malé ručičky. Pro úplné začátečníky nebo lezce samotáře jsou na aréně k dispozici 3 samojistící navijáky, které jsou velmi jednoduché na obsluhu.

V aréně najdete i další akce. Můžete si zaplatit kurz nebo se například zúčastnit dalších workshopů nebo příměstských táborů, které již jsou na léto vypsané.