Na pódiu v Sedmihorkách u Turnova po roce exceloval Ondřej Vetchý ve skvělé společnosti dalších vynikajících herců.

Atmosféra byla krásná, počasí slunečné a publikum dokonalé. Bavily se tak nejen stovky příchozích, ale i samotní herci, pro které představení Velká Zebra aneb Jakže se to jmenujete? bylo posledním v letošní divadelní sezóně.

Vynikající vtipná zápletka hlavního hrdiny Christiana, kterého vždy po čase přestane bavit stávající manželka a protože sám neumí odejít, uzavírá vysokou pojistku a topí se. Topí se však pouze pro úřady a následně pak jinde, pod jiným jménem, s novou ženou začíná žít nový život… Historie se ale opakuje a když se na jednom místě potkají všechny truchlící manželky, začíná ta správná situační komedie.

Kromě Ondřeje Vetchého své role dokonale ztvárnili Jaromír Dulava, Martina Hudečková, Dana Černá, Kateřina Hrachovcová Herčíková a Zdeněk Vencl. Českým rájem se linul smích i potlesk během celého představení. I herci byli nadšeni. Po skončení představení nám pak Martina Hudečková sdělila: „Publikum bylo skvělé, tohle představení normálně zahrajeme ukázněně v daném čase, dnes jsme o hodně přetáhli. Neumím si představit jaké to bude u představení Rodina je základ státu, které na Sedmihorském létě hrajeme 28. července. Je snad ještě vtipnější a je v něm ještě více možností improvizace." Je tedy nač se těšit a je zřejmé, že se těší i samotní herci.

Kromě divadel však Sedmihorské léto přináší i hudbu. Už v úterý 5. července, tedy zítra, zažijí nezapomenutelnou atmosféru fandové swingu v podání Ondřeje Havelky.