Na Jablonecku plošné vítězství ANO v minulých parlamentních volbách překazili občanští demokraté a Piráti. ODS se značným náskokem zvítězila v Bedřichově (28,33 %), na prvním místě se umístila také v Tanvaldu, Malé Skále a Lučanech nad Nisou.

Piráti oslovili voliče ve Zlaté Olešnici (32 %), Železném Brodě a v Koberovech, kde byl rozdíl mezi prvním a druhým místem necelé procento odevzdaných platných hlasů. Podívejte se na interaktivní mapu a zjistěte, jak se v roce 2017 volilo ve vaší obci.

Při minulých volbách do poslanecké sněmovny získalo nejvíce hlasů ve Studenci KDU-ČSL (21,54 %) a na druhém místě se umístili Starostové a nezávislí (20,34 %). V Jestřabí v Krkonoších na vítězství dosáhla strana TOP 09 (27,50 %).

To ve Vysokém nad Jizerou dopadly volby nerozhodně, o první místo se dělilo hnutí Andreje Babiše a SPD. Starostové ovládli sedm volebních okrsků a občanští demokraté pět. Stejně jako v ostatních okresech dominovalo na Semilsku ANO. Podívejte se na interaktivní mapu a zjistěte, jak se v roce 2017 volilo ve vaší obci.